Cum ajuta medicamentele tratamentul adictiilor?
23 februarie 2017

Care sunt pasii de urmat?

Care sunt pasii de urmat?

Care sunt pasii de urmat in tratamentul unei dependente? Principiu este simplu. Te axezi pe nevoia ta de a scapa de efectele dependentei, pe obiectivul tau de a avea o viata mai buna. De aici iti gasesti singur motivatia. Mai departe tot ce trebuie sa faci este sa asculti si sa plici indemnurile terapeutului. Este atat de usor. El va stii cum sa lucreze cu tine in fiecare etapa, sa te ajute sa-ti raspunzi la cele mai ascunse intrebari, sa gasesti adevarata sursa a problemelor tale  si solutii pentru aceasta.

Bineinteles ca nu este un proces usor. Acceptarea anumitor greseli si schimbarea comportamentului unui adult nu sunt lucruri pe care multi sa le poata face.

Trebuie sa tii minte ca terapeutul este acolo special pentru tine. Isi ia angajamentul sa te ajute cu aceasta problema. Tot ce trebuie sa faci este sa continui sa vii la sedintele pe care impreuna le stabiliti. Mai inceput este mai greu deoarece nu vei vedea prea limpede un progres. Insa persistenta ta va da roade. Cu siguranta dupa o perioada de timp vei incepe sa vezi ca aceasta investitie in tine merita pe deplin.
 
Daca iti este util acest articol, recompenseaza-ne cu un Like