Sesiune de promovare la secția de pediatrie
14 martie 2017
campania boala din pahar clinica aliat bucuresti - alcoolism
Campania „Alcoolismul Boala din Pahar”
11 mai 2017

Noi susținem Asociația 1 Leu

Noi susținem Asociația 1 Leu

Noi susținem Asociația 1 Leu! Te întrebi de ce?

Pentru că poate părea complicat, unii ar spune chiar imposibil, să faci un spital doar din fonduri private, însa ei încearcă și fac acest lucru! Este vorba despre construcția și dotarea primului centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România. De aceea, în Sun Plaza București se află o urnă gigant în care se strâng banii necesari. Poți ajuta și tu în susținerea acestui proiect printr-un share și de ce nu, un leu…

Asociația 1 Leu a construit o urnă gigant de 2mX2mX2m (8 mc). Ne propunem s-o umplem cu bancnote și monede donate de bucureșteni. Banii strânși urmând a fi folosiți pentru construcția și dotarea primului centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România.

De ce o urnă gigant? Pentru că vrem să strângem acolo câte puțin de la fiecare. Vrem ca acest spital al nostru, al tuturor, în care îi vom trata și îi vom vindeca pe copiii noștri bolnavi de cancer să fie construit cu ajutorul cât mai multor persoane.

Vrem ca atunci când ne vom apuca de construcție să ne simțim cu toții mândri de ceea ce am realizat. Ne-ar plăcea ca oamenii să vină și să doneze câte puțin în această urnă. Și la sfârșit să vedem cât de mult am strâns. Și, de fapt, cât de puternici suntem atunci când ne unim forțele.
Nu, acest spital nu se va construi singur. Dar se va construi dacă fiecare se implică puțin. Nu e nevoie de mult de la fiecare, dar e mare nevoie de fiecare.

Umplem cea mai mare urnă pentru Spitalul Copiilor! Am construit o urnă gigant și avem nevoie de ajutorul fiecăruia dintre voi pentru a o umple cu bancnote și monede ce vor fi folosite pentru construcția unui spital pentru copiii bolnavi de cancer. O producție DESPA FILMS. Mulțumim frumos!

 Urna va fi amplasată între 7 noiembrie și 13 decembrie în mall-ul Sun Plaza, la etajul 1, în zona de foodcourt. Pe parcursul acestei perioade vom organiza diverse activități în jurul urnei pentru a le povesti oamenilor despre proiect și despre urnă.

Așa că indiferent dacă obișnuiți să mergeți prin Sun Plaza sau nu, sau indiferent dacă obișnuiți să donați pentru diferite cauze sau nu, sperăm să vizitați cea mai mare urnă măcar o dată. Și când ajungeți în fața ei să vă gândiți dacă vreți și puteți să donați 1 leu pentru copiii bolnavi de cancer. Nu putem ști ce înseamnă acest leu pentru dumneavoastră. Dar știm că pentru acești copii poate să însemne diferența dintre viață și moarte.

Așa vom construi acest spital: Om cu Om. Și leu cu leu.

Extra Info: Asociația 1 Leu își propune să strângă leu cu leu suma de 80,000,000 lei necesară construirii și dotării primului centru medical independent de onoclogie și hematologie pediatrică din România. Inițiativa pornită în luna februarie a acestui an a reușit până în acest moment să strângă din donații aproximativ 240,000 lei.

De-a lungul anului, Asociația 1 Leu a organizat mai multe evenimente de promovare și de strângere de fonduri. Dintre ele amintim “Alerg pentru spitalul copiilor” un eveniment lunar ce a ajuns să se desfășoare simultan în 18 orașe din țară și evenimente de strângere de monede (în luna iunie am reușit să strângem într-o singură zi 1,000de kilograme de monede).

Mai multe detalii pe www.1leu.org sau www.facebook.com/1leu.org.